Φαν Ντάικ: “Είχα παντού σωληνάκια”

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2012, όταν αγωνίζονταν στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκρόνινγκεν.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/09/2019 • 13:11
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ
  • shares
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2012, όταν αγωνίζονταν στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκρόνινγκεν. Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ είχε ταλαιπωρηθεί από οξεία σκωληκοειδιτιδα, η οποία είχε μετατραπεί σε περιτονίτιδα, επηρεάζοντας τα νεφρά του. Όπως αποκάλυψε, είχε φτάσει στο σημείο να κάνει μέχρι και διαθήκη, θέλοντας να τονίσει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Χαρακτηριστικά, ο Φαν Ντάικ δήλωσε: “Ακόμη θυμάμαι που ήμουν καθηλωμένος στο κρεβάτι και είχα παντού σωληνάκια στο σώμα μου. Σκεφτόμουν το χειρότερο, η ζωή μου κινδύνευε και έπρεπε να σκεφτούμε όλα τα ενδεχόμενα. Έπρεπε να υπογράψω κάτι χαρτιά, σαν διαθήκη, γιατί θα μπορούσα να είχα πεθάνει”.

Ο τότε προπονητής του στην ολλανδική ομάδα, Ντικ Λουκίεν δήλωσε για την κατάσταση της υγείας του Φαν Ντάικ: “Ήταν άρρωστος, αλλά δεν είχαμε καταλάβει πόσο σοβαρά. Ήταν στο σπίτι του και πονούσε πολύ. Πήγε στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά δεν του βρήκαν τίποτα και τον έστειλαν ξανά σπίτι του. Όμως ο πόνος χειροτέρευε και όταν ήρθε η μητέρα του να τον δει αντιλήφθηκε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Τον πήγε σε ένα άλλο νοσοκομείο και αυτό αποδείχτηκε σωτήριο. Ήμουν σοκαρισμένος, γιατί όταν τον ξαναείδα είχε μεταμορφωθεί από έναν μεγαλόσωμο άνδρα σε έναν… ζαρωμένο άντρα. Ευτυχώς κατάφερε να συνέλθει γρήγορα”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο