Ποτσετίνο: “Καλή η εμφάνιση, όχι το αποτέλεσμα”

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Τότεναμ κόντρα στη Λέστερ, όχι όμως από την ήττα 2-1 των Λονδρέζων στο συγκεκριμένο ματς.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/09/2019 • 13:51
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο
  • shares
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Τότεναμ κόντρα στη Λέστερ, όχι όμως από την ήττα 2-1 των Λονδρέζων στο συγκεκριμένο ματς. Ο Αργεντινός τεχνικός της αγγλικής ομάδας υπογράμμισε πως είναι απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά τόνισε πως η ομάδα του ήταν άτυχη στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Ποτσετίνο δήλωσε: “Νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν καλή, είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας, αλλά όχι με το αποτέλεσμα”.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε: “Ήμασταν και άτυχοι, είμαι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να το αποδεχθώ. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να εξηγήσεις το ποδόσφαιρο. Μπορεί να είμαστε μπροστά στο σκορ με 1-0 ή 2-0 και μετά το παιχνίδι γυρίζει σε βάρος μας. Έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια και είμαι απογοητευμένος. Πρέπει να το αναλύσουμε και να βελτιωθούμε”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.