Στη λίστα της Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε

Στη λίστα με τα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του Μαρσέλο Μπιέλσα, εφόσον αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το «Σαν Μαμές» βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στη λίστα με τα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του Μαρσέλο Μπιέλσα, εφόσον αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το «Σαν Μαμές» βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας και στα δημοσιεύματα της Ιβηρικής χώρας, γίνεται ειδική αναφορά στην επιθυμία του προέδρου της Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια, να δώσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Η εφημερίδα «Correo» τονίζει πως αν ο Μπιέλσα δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βάσκους, τότε θα κατατεθεί άμεσα πρόταση στον Βαλβέρδε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Αν ο Αργεντινός αποφασίσει να φύγει από την Μπιλμπάο, ο Βαλβέρδε είναι η πρώτη επιλογή του προέδρου. Η σχέση του Ουρούτια με τον Βαλβέρδε είναι κάτι παραπάνω από απλώς επαγγελματική, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες και είναι φίλοι».

Και καταλήγει: «Ο Βαλβέρδε έχει προτάσεις, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει καμία απόφαση και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην εργαστεί αν δεν βρει κάποιο πρότζεκτ που να τον ενθουσιάζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.