Κοντά στην έξοδο ο Πράνιτς

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τις προσεχείς ημέρες ο Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς φέρεται να μην υπολογίζεται πλέον από τον Αντρέα Στραματσιόνι.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τις προσεχείς ημέρες ο Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς φέρεται να μην υπολογίζεται πλέον από τον Αντρέα Στραματσιόνι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με την προσφορά του Κροάτη μέσου στα τελευταία ματς των «πράσινων» και η διοίκηση θα προσπαθήσει είτε να λύσει τη συνεργασία της μαζί του, είτε να τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ομάδα. Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν δυσαρεστημένο τον Σωτήρη Νίνη με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στα τελευταία ματς των «πράσινων». 

Ο 25χρονος παίκτης σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «τριφύλλι», προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι αποχωρήσεις από το ρόστερ των «πράσινων», καθώς ήδη ο Στραματσιόνι έχει παραδώσει τη λίστα με τα ονόματα των παικτών, που δεν υπολογίζει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.