Τσαλδάρης: «Είμαι εδώ για να προσφέρω»

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του προκειμένου να πετύχει τους στόχους της η Βενέτσια δήλωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης κατά την επίσημη παρουσίαση του.

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του προκειμένου να πετύχει τους στόχους της η Βενέτσια δήλωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης κατά την επίσημη παρουσίαση του. Παράλληλα ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε και στην παρουσία των Αντρέα Ματσόν και Κίκι Κλαρκ.

«Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα από τη στιγμή που εξασφάλισε τη σωτηρία της έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει τον επόμενο στόχο της που θα ήταν η είσοδος στα πλέι οφ. Από την πλευρά μου βρίσκομαι εδώ για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να συνεισφέρω όταν μου ζητηθεί προκειμένου να πετύχουμε αυτό το στόχο. Αυτό που ξέρω για την ομάδα και το σύλλογο είναι ότι κάνει πολύ καλή δουλειά για το πρώτο χρόνο της στη Serie A, ένα πρωτάθλημα που ξέρω πόσο δύσκολο είναι με βάση τις εμπειρίες μου στην Ιταλία», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Όσο για τους Αντρέα Ματσόν και Κίκι Κλαρκ ανέφερε: «Γνωρίζω πολύ καλά τον κόουτς Αντρέα Ματσόν. Έχοντας παίξει για αυτόν στην Ελλάδα, γνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει μέσα στο παρκέ και αυτό αναμένεται να με διευκολύνει για την άμεση προσαρμογή μου.

Επίσης θα είναι πιο εύκολο για μένα να προσαρμοστώ χάρη στο γεγονός πως γνωρίζω τον Κίκι Κλαρκ με τον οποίο έχω παίξει μαζί στον Άρη. Γνώριμα και οικεία πρόσωπα δηλαδή που θα με βοηθήσουν να γίνω μέλος της ομάδας πιο γρήγορα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.