Βενγκέρ: “Δεν μπορεί πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ”

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως δύσκολα θα μπορέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει έλλειψη ωριμότητας στο ρόστερ της.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/09/2019 • 12:55
Ο Αρσέν Βενγκέρ
  • shares
Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως δύσκολα θα μπορέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει έλλειψη ωριμότητας στο ρόστερ της. Ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος φημίζονταν για τη χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παικτών, όταν ήταν στον πάγκο της Άρσεναλ τόνισε πως για να διεκδικήσει μια ομάδα τον τίτλο στην Αγγλία, χρειάζεται εμπειρία.

Αρχικά, ο 69χρονος προπονητής δήλωσε: “Ίσως αυτοί οι παίκτες να μην είναι αρκετά ώριμοι ή έτοιμοι για να εκπροσωπήσουν τον τρόπο παιχνιδιού ενός κλαμπ, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι’ αυτό υποστηρίζω το ότι δεν αποτελούν διεκδικητές του πρωταθλήματος”.

Στη συνέχεια, ο Βενγκέρ υπογράμμισε: “Θα μιμηθούν αυτά που πέτυχαν οι Γκιγκς, Σκόουλς και Μπέκαμ; Δεν είμαι πεπεισμένος για κάτι τέτοιο. Όταν βλέπεις την Γιουνάιτεντ καταλαβαίνεις ότι είναι από τα παραδείγματα ομάδων, στις οποίες υπάρχει η δυνητική κατάσταση επίτευξης στόχων. Ωστόσο, δεν έχουν βρει ως σύνολο έναν τρόπο να τους μετουσιώσουν σε πράξη”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία