Αγγέλου: Ξεκάθαροι οι στόχοι

Ο Ολυμπιακός έδωσε σκληρές «μάχες» για να κατακτήσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Α1 και μαζί της και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός έδωσε σκληρές «μάχες» για να κατακτήσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Α1 και μαζί της και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Έτσι, ο Βαγγέλης Αγγέλου εξήγησε πως οι παίκτες πρέπει να κάνουν το καθήκον τους την Τετάρτη (19/4, 19:00) απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ για να μην πάει χαμένη η μέχρι τώρα προσπάθεια τους.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς επεσήμανε πως «αρχίζουν τα πλέι οφ και οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Να προστατεύσουμε όλο αυτό για το οποίο παλέψαμε στην κανονική διάρκεια».

Παράλληλα, η προτοιμασία τους ολοκληρώθηκε και οι Πειραιώτες πάνε… διαβασμένοι να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου. «Εχουμε τη γνώση και τη θέληση να αντιμετωπίσουμε τη σειρά με όλα τα στοιχεία που χρειάζεται σε σχέση με την ομάδα μας και τον αντίπαλο. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα και κάνει μια προσπάθεια, γι αυτό θα τον σεβαστούμε απόλυτα μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.