Ο Μπερμπάτοφ μοίρασε δώρα

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έσπευσε να μοιράσει δώρα στα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, πριν αναχωρήσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έσπευσε να μοιράσει δώρα στα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, πριν αναχωρήσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επιθετικός του “Δικέφαλου” του Βορρά αποφάσισε να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό, το οποίο μοίρασε στα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τα οποία δεν έχουν υψηλές αμοιβές.

Με αυτή την κίνηση, ο Βούλγαρος επιθετικός θέλησε να δείξει τη στήριξή του, σε όσους βρίσκονται στην ομάδα και οι οποίοι βοηθούν καθημερινά τους παίκτες. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο επιθετικός του “Δικέφαλου” του Βορρά είχε ζητήσει να μη δημοσιοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα συγκεκριμένη μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ δεν έχουν υψηλές απολαβές και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Βούλγαρος επιθετικός, προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, εν όψει εορτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.