Καταδικάζει η Γιουνάιτεντ την online ρατσιστική επίθεση στον Πογκμπά

Σε διαδικασία εντοπισμού των ατόμων που έκαναν online ρατσιστική επίθεση στον Πολ Πογκμπά βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
20/08/2019 • 15:33
Ο Πολ Πογκμπά
  • shares
Σε διαδικασία εντοπισμού των ατόμων που έκαναν online ρατσιστική επίθεση στον Πολ Πογκμπά βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων»: «Τα άτομα που εξέφρασαν αυτές τις απόψεις δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες της μεγάλης ομάδας μας και είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας να καταδικάζουν αυτό και στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης» ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού ή διακρίσεων και μια μακρόχρονη δέσμευση στην εκστρατεία εναντίον της μέσω της πρωτοβουλίας #AllRedAllEqual. Θα εργαστούμε για να εντοπίσουμε τους λίγους που εμπλέκονται σε αυτά τα επεισόδια και να πάρουμε τα πιο αυστηρά μέτρα που έχουμε στη διάθεσή μας. Επίσης, ενθαρρύνουμε τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναλάβουν δράση σε αυτές τις περιπτώσεις».

Ο αμυντικός Χάρι Μαγκουάιρ χαρακτήρισε το περιστατικό «αηδιαστικό» και κάλεσε εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επαληθεύουν τους λογαριασμούς χρηστών, προκειμένου να αποτρέπουν την ανωνυμία.
«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να κάνουν κάτι γι' αυτό» δήλωσε ο Μαγκουάιρ σε ένα tweet. «Κάθε λογαριασμός που ανοίγεται πρέπει να επαληθεύεται με άδεια διαβατηρίου / άδεια οδήγησης. Σταματήστε αυτούς που κάνουν πολλούς λογαριασμούς για να επιτίθενται στους ανθρώπους».
 
Ο επιθετικός Μάρκους Ράσφορντ έδειξε αλληλέγγυος στον συμπαίκτη του.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια οικογένεια» έγραψε σε ένα tweet. «Ο Πολ Πογκμπά είναι ένα τεράστιο κομμάτι αυτής της οικογένειας. Όταν κάνουν επίθεση σε αυτόν, επιτίθενται σε όλους μας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο