Ντε Κολό: «Σημασία έχει η νίκη»

Ο Νάντο Ντε Κολό στάθηκε περισσότερο στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη και λιγότερο στο νικητήριο καλάθι που σημείωσε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Νάντο Ντε Κολό στάθηκε περισσότερο στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη και λιγότερο στο νικητήριο καλάθι που σημείωσε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Γάλλος παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ρωσικής ομάδας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Ντε Κολό δήλωσε: «Ένιωσα ωραία πετυχαίνοντας το μπάζερ μπίτερ. Κερδίσαμε το παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Παίξαμε σε ένα καλό και σκληρό ματς. Για να κερδίσεις τέτοιους αγώνες, πρέπει να είσαι δυνατός και να παίζεις καλά για 40 λεπτά. Αυτό πράξαμε απόψε».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος παίκτης συμπλήρωσε: «Είναι καλό που έχουμε τόσο σημαντικό πλεονέκτημα στην κούρσα για την πρώτη θέση. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά. Το αποψινό παιχνίδι ήταν κομβικό. Έχουμε σημαντικά ματς την επόμενη εβδομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.