Μετά την καφετέρια μιλούν για ποδοσφαιρική συνεργασία

Ο Μεσούτ Οζίλ έχει ξεκινήσει επαφές με τη DC United, προκειμένου να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της και να αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Ουέιν Ρούνεϊ στο έμψυχο δυναμικό της.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/08/2019 • 07:20
Ο Μεσούτ Οζίλ
  • shares
Ο Μεσούτ Οζίλ έχει ξεκινήσει επαφές με τη DC United, προκειμένου να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της και να αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Ουέιν Ρούνεϊ στο έμψυχο δυναμικό της. Οι δυο πλευρές είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα επαφές, καθώς ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ ενδιαφέρθηκε να ανοίξει καφετέρια στο “Audi Field” της αμερικανικής ομάδας.

Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Οζίλ θα ανοίξει το προσεχές διάστημα καφετέρια στο γήπεδο, όμως οι ιθύνοντες της αμερικανικής ομάδας θέλουν να πάει η συνεργασία των δυο πλευρών ένα βήμα πιο μακριά. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, οι δυο πλευρές συζητούν τους όρους μιας πιθανής συνεργασίας και δεν αποκλείεται να βρεθεί η “χρυσή τομή” το προσεχές χρονικό διάστημα. Η Άρσεναλ από την πλευρά της είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, καθώς δεν ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους