Δίνει προκαταβολή για τον Πεπέ η Άρσεναλ

Η διοίκηση της Άρσεναλ συμφώνησε να δώσει προκαταβολή ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Νικολά Πεπέ από τη Λιλ τις προσεχείς ημέρες.
Θωμάς Ναλμπάντης
30/07/2019 • 07:52
Ο Νικολάς Πεπέ
  • shares
Η διοίκηση της Άρσεναλ συμφώνησε να δώσει προκαταβολή ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Νικολά Πεπέ από τη Λιλ τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει στο ποσό της μετεγγραφής και το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί ο τρόπο με τον οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα στη γαλλική ομάδα.

Τελικά, συμφωνήθηκε να υπάρξει προκαταβολή από την πλευρά των “κανονιέρηδων” και τα υπόλοιπα χρήματα να δοθούν σε δόσεις, μέσα σε πέντε χρόνια. Το κόστος της μετεγγραφής του Ιβοριανού επιθετικού θα φτάσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία της αγγλικής ομάδας. Παράλληλα, ο Πεπέ θα ανέβει στην κορυφή της λίστας των Αφρικανών παικτών, για τους οποίους δαπανήθηκαν τα περισσότερα χρήματα. Οι Άγγλοι τονίζουν πως η μετεγγραφή αναμένεται να τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους