Έμερι: “Χρειαζόμαστε παίκτες πρώτης γραμμής”

Ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως η Άρσεναλ χρειάζεται να αποκτήσει παίκτες πρώτης γραμμής, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/07/2019 • 13:20
Ο Ουνάι Έμερι
  • shares
Ο Ουνάι Έμερι τόνισε πως η Άρσεναλ χρειάζεται να αποκτήσει παίκτες πρώτης γραμμής, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον μετεγγραφικό σχεδιασμό των “κανονιέρηδων” το εφετινό καλοκαίρι.

Ο Έμερι δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έχω υπομονή γιατί θέλουμε να επιλέξουμε την καλύτερη λύση. Μερικοί παίκτες είναι πολύ ακριβοί και πρέπει να περιμένουμε. Δεν θέλουμε τώρα να πάμε στη επιλογή δεύτερης γραμμής  παικτών. Περιμένουμε, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έχουμε πολύ καλούς νέους παίκτες. Γνωρίζουμε επίσης ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποιους παίκτες σε αυτή την ομάδα. Θέλω να αποκτήσουμε έναν, δύο, τρεις ή τέσσερις παίκτες μόνο εάν είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν να βελτιώσουν την ομάδα μας”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι