Αλέγκρι: «Δε νιώθω πίεση»

Βέβαιος ότι η Μίλαν θα ανακτήσει το προβάδισμα στη βαθμολογία της Serie Α που παραχώρησε στη Γιουβέντους εξέφρασε ο προπονητής της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Βέβαιος ότι η Μίλαν θα ανακτήσει το προβάδισμα στη βαθμολογία της Serie Α που παραχώρησε στη Γιουβέντους εξέφρασε ο προπονητής της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η εβδομάδα υπήρξε εξαιρετικά δυσάρεστη για τους «ροσονέρι», που έχασαν την πρωτοπορία αμέσως μετά τον αποκλεισμό τους από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς λιγκ.
 
«Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι ότι κινδυνεύει η θέση μου», επέμεινε ο Αλέγκρι μετά την ήττα της ομάδας του (1-2) από τη Φιορεντίνα το Σάββατο. «Έχουμε ακόμα επτά αγωνιστικές και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε», συμπλήρωσε.
 
«Θα γίνει η αποτίμηση της χρονιάς, αλλά μόνο μετά τη λήξη της. Προτιμώ να επικεντρωθώ σε αυτά που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί όλες τις προηγούμενες μέρες είδαμε να γίνονται υπερβολικά πολλά σενάρια», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.
 
Στη συνέχεια μίλησε για εκείνους που, όπως είπε περίμεναν τη Μίλαν στη γωνία. «Καταλάβαμε πάντως αυτές τις μέρες ότι ήταν πολλοί εκείνοι που περίμεναν τη στιγμή που θα χάσουμε. Τώρα που συνέβη και αυτό, πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.