Κόντι: «Καλύτεροι χάρη στον Γκατούζο»

Αν και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βιντσέντσο Μοντέλα, ο Αντρέα Κόντι παραδέχτηκε ότι η Μίλαν χρωστάει την αγωνιστική της ανανέωση στον Τζενάρο Γκατούζο.

Αν και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βιντσέντσο Μοντέλα, ο Αντρέα Κόντι παραδέχτηκε ότι η Μίλαν χρωστάει την αγωνιστική της ανανέωση στον Τζενάρο Γκατούζο.
 
Ο 40χρονος τεχνικός έχει οδηγήσει τους «ροσονέρι» σε δέκα συνεχόμενες νίκες στη Serie A, στην έκτη θέση της βαθμολογίας και συνεπώς στη διεκδίκηση μιας θέσης στο Τσάμπιονς Λιγκ  της επόμενης σεζόν. Επίσης, έχουν προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.
 
«Η Μίλαν έχει αλλάξει πολύ, τόσο από πλευράς προσέγγισης του παιχνιδιού, όσο και σε ό,τι αφορά στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Είναι εντελώς διαφορετική και για να είμαστε ειλικρινείς, πολύ καλύτερη», ανέφερε ο Κόντι στο κανάλι της ομάδας.
 
«Ο Γκατούζο αποδεικνύει ότι ήταν καλά προετοιμασμένος και με όλη την εμπειρία του από την εποχή που ήταν παίκτης ο ίδιος, η επιτυχία είναι αναπόφευκτη. Τώρα, ελπίζω κι εγώ ότι θα είμαι ακόμα ένα από τα όπλα του τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν. Προσωπικά, πίστευα στις πιθανότητές μας για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και όταν η βαθμολογική διαφορά ήταν μεγαλύτερη», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.