Επιμένει για τον Μαγκουάιρ η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται αποφασισμένη να εντάξει τον Χάρι Μαγκουάιρ στο έμψυχο δυναμικό της το εφετινό καλοκαίρι και συνεχίσει τις επαφές με τη Λέστερ, για την απόκτησή του.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/07/2019 • 06:40
Ο Χάρι Μαγκουάιρ
  • shares
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται αποφασισμένη να εντάξει τον Χάρι Μαγκουάιρ στο έμψυχο δυναμικό της το εφετινό καλοκαίρι και συνεχίσει τις επαφές με τη Λέστερ, για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κόκκινοι διάβολοι” προσπαθούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις των “αλεπούδων”, οι οποίες φέρονται να αξιώνουν 90 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρηση του παίκτη. 

Το θετικό για τη Μάντσεσστερ Γιουνάιτεντ είναι πως η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Άγγλου κεντρικού αμυντικού, κάτι που αναμένεται να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της Λέστερ για την παραχώρησή του. Πάντως, ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως οι ιθύνοντες των “αλεπούδων” δε βιάζονται να πουλήσουν τον παίκτη και θεωρούν πως μπορούν να βρουν τα χρήματα που ζητούν, ακόμα και το επόμενο καλοκαίρι. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..