Κουλίδης: «Ίσως η πιο γλυκιά νίκη με Πιερικό»

Μια από τις ευχάριστες νότες για την Αναγέννηση Επανομής στο «διπλό» της Τετάρτης κόντρα στον Πιερικό ήταν ο Κώστας Κουλίδης.

Μια από τις ευχάριστες νότες για την Αναγέννηση Επανομής στο «διπλό» της Τετάρτης κόντρα στον Πιερικό ήταν ο Κώστας Κουλίδης.

Ο 22χρονος μέσος, που αποκτήθηκε πριν από δυο καλοκαίρια από τον Εορδαϊκό (επιλογή Αλέκου Βοσνιάδη) έπαιξε για δεύτερη φορά βασικός φέτος (η άλλη με τον Ηρακλή Ψαχνών), έχοντας πολύ καλή απόδοση. Ο Κουλίδης μίλησε στο epanomifc.gr, καταρχήν για την επιτυχία στην Κατερίνη: «Με τον Πιερικό πανηγυρίσαμε μια νίκη που μας δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση. Προερχόμασταν από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Ίσως είναι η πιο ‘γλυκιά’ και σημαντική νίκη της χρονιάς. Ακριβώς γιατί ήταν εκτός προγράμματος, δεν την υπολογίζαμε και ήρθε στο κατάλληλο τάιμινγκ. Είχαμε αρκετό καιρό, από το παιχνίδι του Ιανουαρίου στα Γιαννιτσά, να πάρουμε ‘διπλό’, ενώ παίξαμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες και με πολύ φορμαρισμένη ομάδα, όπως ο Πιερικός. Αυτό το τρίποντο μας βοηθά πολύ βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Μας δίνει ώθηση και μας απαλλάσσει από το άγχος. Κάναμε πολύ μεγάλο βήμα για την οριστική σωτηρία, σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα άλλων ομάδων».

Όσο για τα «κλειδιά» της επιτυχίας; «Θα εστιάσω σε τρεις παράγοντες. Καταρχήν την εξαιρετική εμφάνιση και τις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακά μας, Γιάννη Φιρινίδη. Κατά δεύτερον το δεύτερο γκολ μας, το οποίο πέτυχε ο Γκέσιος σε πολύ καίριο σημείο, στο 44′, κόβοντας τα… πόδια του αντιπάλου και προσθέτοντάς του μεγάλη πίεση. Επίσης, εκτιμώ ότι μέτρησε και το γεγονός ότι έπαιξαν αρκετοί παίκτες που δεν είχαν ευκαιρία συμμετοχής σε προηγούμενα ματς, οπότε σίγουρα υπήρξαν και αυξημένα κίνητρα».

Ερωτηθείς για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ, ο Κουλίδης ανέφερε: «Πρέπει να δώσουμε αντίκρισμα στο ‘διπλό’ με τον Πιερικό νικώντας και την ΑΕΚ. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, αφού η Λάρισα είναι ίσως το μεγαλύτερο μέγεθος στην κατηγορία. Άσχετα με το αν δεν είχε την αναμενόμενη πορεία. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ματς, οι δυο ομάδες δείχνουν ισάξιες και είναι κοντά στη βαθμολογία. Εμείς όμως παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να απεμπλακούμε οριστικά από το άγχος της παραμονής. Τέλος, οι παίκτες της Επανομής καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο. Όσο για μένα, φιλοδοξώ να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία συμμετοχής από το τεχνικό τιμ».

Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής, ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης στηρίζει πολλά στην επάνοδο των Καρλάο και Απόστολου Παπαζούδη από τιμωρία, ενώ θα επιστρέψουν και οι Χρήστος Καραγιάννης και Θάνος Δεινόπαπας, που πήραν ανάσες κόντρα στον Πιερικό. Ελπίδες υπάρχουν να επανεμφανιστούν και οι Παναγιώτης Μπεκιάρης και Δημήτρης Ασλανίδης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει ως το Σάββατο. Στην Αναγέννηση περιμένουν βεβαίως και την αθρόα προσέλευση του κόσμου στο «Νίκος Σαράφης», αφενός λόγω του «εμπορικού» ονόματος της ΑΕΛ και αφετέρου ως επιβράβευση για το «διπλό» στην Κατερίνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.