Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Τορέιρα

Ο Μάρκο Τζανπάολο έχει συνεργαστεί με τον Ουρουγουανό στη Σαμπντόρια και θέλει να τον έχει στο δυναμικό των «Ροσονέρι», αφού ο 23χρονος έχει εκφράσει επιθυμία επιστροφής στη Serie A.
23/06/2019 • 20:46
Ο Λούκας Τορέιρα ενδιαφέρει τη Μίλαν
  • shares
Ο Λούκας Τορέιρα αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα της Μίλαν, αφού ο Μάρκο Τζανπάολο θέλει να συνεργαστεί εκ νέου με το διεθνή Ουρουγουανό, έχοντας την πρότερη εμπειρία στη Σαμπντόρια.

Η Άρσεναλ είχε καταβάλει 23 εκατομμύρια ευρώ για τον 23χρονο πριν από ένα χρόνο, ωστόσο ο Τορέιρα σε πολλές συνεντεύξεις του έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία, αφού δεν έχει προσαρμοστεί στη ζωή στο Λονδίνο.

Οι Μιλανέζοι θέλουν να τον αποκτήσουν με διετή δανεισμό και option αγοράς ύψους 38 εκατομμυρίων. Το πρόβλημα βεβαίως έγκειται και στις ετήσιες απολαβές του Τορέιρα, αφού λαμβάνει 3,5 εκατομμύρια, με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Μίλαν να έχουν επιβάλει…salary cap που δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2,5 εκατομμύρια για κάθε ποδοσφαιριστή. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..