Σπανός: “Παίζουν κανονικά…”

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός υποστηρίζει ότι οι Τάτος και Μήτρογλου θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός υποστηρίζει ότι οι Τάτος και Μήτρογλου θα αγωνιστούν  κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό να μην παίξουν, ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο. Κανονικά θα αγωνιστούν τα παιδιά», δήλωσε στην εφημερίδα ΦΩΣ.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ζητήσει κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός, αφού σε αυτόν ανήκουν οι δυο παίκτες, ο κ. Σπανός είπε: «Δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός. Ένας σύλλογος με την δυναμική του Ολυμπιακού δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι μικρόψυχο. Βέβαια, είναι και θέμα των ίδιων των παιδιών. Αν δεν αισθάνονται καλά…».

Και κατέληξε: «Με τον Ανδρέα δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, διότι δεν έχει παίξει στον Ολυμπιακό, όμως αν ο Κώστας δεν αισθανθεί καλά και δεν θα ήθελε να παίξει τότε τι να πω. Αντί να σταθείτε όμως στην επιτυχία του Ατρόμητου που πάει για δεύτερη σερί φορά στον τελικό και είναι τρίτος στο πρωτάθλημα, με ρωτάτε τώρα γι΄αυτά!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.