Μαυροκεφαλίδης: «Να πάμε σπίτια μας»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπογράμμισε πως η ΑΕΚ στοχεύει παραπάνω από την τρίτη θέση του πρωταθλήματος και αν αυτός είναι τελικά ο στόχος, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπογράμμισε πως η ΑΕΚ στοχεύει παραπάνω από την τρίτη θέση του πρωταθλήματος και αν αυτός είναι τελικά ο στόχος, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους. Ο Έλληνας σέντερ έβαλε ψηλά τον πήχη σχετικά με τους στόχους της Ένωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Basket League. 

Αρχικά, ο Μαυροκεφαλίδης τόνισε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»: «Αν είναι να παίζουμε για την τρίτη θέση, ας πάμε σπίτια μας. Εγώ προσωπικά δεν μου άρεσε από την αρχή που ήρθα στην ομάδα κι άκουγα αυτό το πράγμα. Εμένα μου αρέσει-κι έτσι πρέπει-να χτίσουμε χαρακτήρα και να έχουμε πνεύμα νικητή. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την τρίτη θέση, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα πάμε από εδώ και πέρα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως κάναμε και πριν. Αυτό είναι το βασικό και μετά βλέπουμε πού θα φτάσουμε. Τώρα έχουμε καινούρια φιλοσοφία, καινούριο προπονητή, προσπαθούμε να εμπεδώσουμε αυτά που θέλει και νομίζω πως αν τα καταφέρουμε θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Στη συνέχεια, ο 31χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Δυστυχώς χάσαμε. Αυτό είναι το βασικό. Πιστεύαμε στη νίκη, παίξαμε πολύ καλά, με βάση την άμυνα όπου νομίζω πως είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με πριν. Από εκεί και πέρα, έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και παίκτες με προσωπικότητα. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς. Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι, αν έμπαινε ένα τρίποντο. Γενικά είναι όλες αυτές οι λεπτομέρειες, που αν δεν τις έχεις υπέρ σου σε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Δεν ήμασταν και τυχεροί, χάσαμε λίγο και το μυαλό μας στο τέλος επειδή μας πίεζε και ο Παναθηναϊκός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.