Προετοιμασία, φιλικό και «ημέρα ΠΑΟΚ»

Μέρα έντασης η σημερινή (27/3) για τους «ασπρόμαυρους», που επανήλθαν με διπλή προπόνηση, και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Νοστάλγησαν το… διήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ σήμερα (27/3)! Επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με διπλή προπόνηση, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να ανεβάζει αμέσως την ένταση εν όψει του ερχόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο (31/3) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στα ευχάριστα για τον προπονητή του «Δικέφαλου» είναι ότι, εκτός του νεαρού Καραμανώλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο αγώνας που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικός από βαθμολογικής άποψης, οπότε το σχεδόν λευκό απουσιολόγιο βοηθά ιδιαίτερα τον Παπαθεοδώρου.

Μιας κι ο λόγος για τον αγώνα με την ομάδα της Αμαλιάδας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:   

«Μετά από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena και μαζί επιστρέφει και η «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ». Αυτό το Σάββατο, στο «Παλατάκι» και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι 1€, στο πλαίσιο μίας ιδιαίτερης ημέρας η οποία ξεκίνησε πέρσι με σκοπό την καθιέρωσή της ως «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ».

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 16:30 για την 21η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, με γενική είσοδο 1€ για όλους τους φιλάθλους, τους οποίους περιμένουμε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να δουν έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας ξεκίνησε ήδη από το online δίκτυο της Ticketmaster και θα συνεχιστεί από την Τετάρτη (28/3) και από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena), αλλά και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.
Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…».

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ οργανώνεται από τώρα και για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα. Για να μην μείνει η ομάδα άπραγη και βγει εκτός ρυθμού, οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν φιλικό για τη Μεγάλη Τρίτη (3/4), στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο την Mega Bemax (πρώην Mega Leks). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.