Τα βρήκε με Λουκάκου η Ίντερ, απομένει η Μάντσεστερ

Η Ίντερ φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Ρομέλου Λουκάκου για την μετακίνησή του στο Μιλάνο, ωστόσο απομένει να έρθει σε συμφωνία και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ζητά 70 εκατομμύρια ευρώ.
02/06/2019 • 23:29
Ο Ρομέλου Λουκάκου
  • shares
Ο Ρομέλου Λουκάκου φαίνεται να βρίσκεται αρκετά κοντά στην Ίντερ! 
Σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα, οι άνθρωποι της Ίντερ, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή για το οικονομικό σκέλος, με τον Λουκάκου να βάζει περίπου 8  εκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό του ετησίως. 

Αυτό που απομένει ώστε ο ποδοσφαιριστής ν` αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ και να μετακομίσει στο Μιλάνο, είναι να έρθουν σε συμφωνία οι δύο σύλλογοι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται να αξιώνουν κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή με τους «νερατζούρι» να μην δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν τόσα χρήματα γι` αυτό θέλουν να δελεάσουν την Μάντσεστερ με έμψυχα ανταλλάγματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως προσφέρουν τον Ιβάν Πέρισιτς καθώς και χρήματα προκειμένου να δώσει την έγκρισή της η Γιουνάιτεντ για την μετακίνηση του Βέλγου. Ωστόσο οι άνθρωποι της Μάντσεστερ θέλουν τα χρήματα προκειμένου να μπορέσουν να κινηθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11