Νίκησε στο φινάλε η εθνική γυναικών (3-2 την Εσθονία), τερμάτισε στην 43η θέση

Στην 43η θέση βρήκε τελικά την εθνική μας ομάδα των γυναικών η ολοκλήρωση των αγώνων της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ντόρτμουντ.

Στην 43η θέση βρήκε τελικά την εθνική μας ομάδα των γυναικών η ολοκλήρωση των αγώνων της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ντόρτμουντ. Στο τελευταίο ματς κατάταξης έκαμψε με 3-2 την αντίσταση της Εσθονίας κι έκλεισε την προσπάθειά της με συνολικά τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες. Τον στόχο της άμεσης παραμονής δεν τον πέτυχε για. μία θέση, αφού έστω και 42η θα είχε εξασφαλισμένη παρουσία στη Second Division του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2014. Βρέθηκε όμως, σε θέσεις υποβιβασμού και το αν θ’ αποφύγει τη Third Division θα εξαρτηθεί πια από την παγκόσμια κατάταξη ομαδικού. Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση πάντως, υπάρχει και κάτι πραγματικά ενθαρρυντικό και ουσιαστικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

Από τη στιγμή που τερμάτισε στην πρώτη από τις θέσεις υποβιβασμού και απέφυγε τις χαμηλότερες  της Second Division (46, 47, 48) έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να διατηρηθεί σε δύο χρόνια από τώρα στην ίδια κατηγορία μέσω του World Team Ranking. Οι θέσεις που θα κριθούν με αυτόν τον τρόπο είναι συνολικά τέσσερις (4). Η Ελλάδα είναι πρώτη υποψήφια, οπότε ακόμα και τρεις ομάδες, από αυτές που τερμάτισαν χαμηλότερα στο Ντόρτμουντ, να την περάσουν στην παγκόσμια κατάταξη, πάλι θα πάρει μία προνομιούχο θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.