Πογέτ: «Είναι δύσκολο για τον Ν’ Ζόνγκμπια» (vid)

Δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Ν’ Ζόγκμπια στην ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ΑΕΚ ψάχνει και στην Ελλάδα για παίκτη. «Η ΑΕΚ είναι πολύ ωραία ομάδα» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Ν’ Ζόγκμπια στην ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ΑΕΚ ψάχνει και στην Ελλάδα για παίκτη. «Η ΑΕΚ είναι πολύ ωραία ομάδα» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πογέτ:

«Εγώ θα ήθελα να γίνουν μεταγραφές την 1η Ιανουαρίου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ο χειρότερος εδώ μέσα και τον θέλω τον παίκτη νωρίς. Για τον Ν’ Ζόγκμπια δύσκολο, στην ουσία… όχι. Εξαρτάται από πολλά, αλλά είναι δύσκολο. Ψάχνουμε διαφορετικό παίκτη. Είχαμε την πιθανότητα, ενθουσιαστήκαμε, αλλά είναι πολλά πράγματα σε μια μεταγραφή. Ψάχνεις παίκτη, προκύπτει κάποιος άλλος, και μετά προσπαθείς να συνδυάσεις πράγματα. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους. Ξέρουμε τι ψάχνουμε. Αυτό που συνέβη, συνέβη… τυχαία με τον Ν’ Ζόγκμπια. Δεν θέλαμε αριστεροπόδαρο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Θα έπρεπε να κάνουμε πράγματα, μέσα στην ομάδα, να τετραγωνίσουμε την λογική μας. Αν πούμε τα χαρακτηριστικά, η τιμή θα ανέβει κατακόρυφα. Ετσι γίνεται πάντα. Ψάχνουμε παντού. Όχι μόνο στην Αγγλία. Και στην Ελλάδα».

Για τους στόπερ:
«Προσπαθώ να υπάρχει ισορροπία και τα 3 στόπερ αξίζουν να παίζουν. Στο τέλος της σεζόν θέλω οι αμυντικοί να είναι σε αυτή την κατάσταση να μπορεί να παίζει ο οποιοσδήποτε από τους 3. Και θέλω να προσθέσω ότι στο ματς Κυπέλλου, το κερδίσαμε λόγω άμυνας με Μπακάκη, Σοϊλέδη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο. Τα μπακ θέλω να έχουν χρόνο συμμετοχής. Είναι μία κατάσταση πολύ καλή για μένα, δύσκολη για τους παίκτες. Πάντα μένει ένας έξω. Δεν μου αρέσει να αλλάζω πολλά πράγματα. Θέλω να είμαστε έτοιμοι για το τέλος. Αν δεν φύγει κάποιος στόπερ, τότε δεν θα κάνουμε μεταγραφή».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Ξέραμε ότι θα είναι περίπλοκο παιχνίδι. Δεν είμαι φαν της στατιστικής, αλλά η Ξάνθη παίζει κλειστά με λίγα γκολ. Οπότε γνωρίζαμε ότι αν δεν βάλουμε 2 γκολ θα ήταν δύσκολο το ματς. Ποδοσφαιρικά μιλώντας στα πρώτα 25 λεπτά ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Δίχως αμφιβολία θα ήθελα να μην είχαμε υποφέρει τόσο. Καλύτερα όμως να κερδίζουμε έτσι, παρά να παίζουμε ωραία και να μην παίρνουμε βαθμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, την βελτίωση. Δεν ζήτησα να δώσουμε χώρο ή κάτι τέτοιο στο β’ ημίχρονο. Για αυτό και έκανα τις αλλαγές αυτές. Περίμενα η ομάδα να αντιδράσει, οι παίκτες που ήταν μέσα. Αλλά επειδή δεν βλέπαμε αντίδραση, τότε πήραμε την απόφαση για τις αλλαγές. Η Ξάνθη μας πίεσε για τις αλλαγές. Πριν τις αλλαγές ήταν ανοιχτό ματς, όποιος ήθελε μπορούσε να σκοράρει. Δεν μου αρέσει αυτό, για αυτό έκανα τις αλλαγές. Ίσως η αίσθηση μας από το ματς με τον Λεβαδειακό να ήταν σε κάποιους παίκτες. Εμείς στην πράξη έχουμε δουλέψει στο 4-3-3. Το έχουμε κάνει σε μία προπόνηση και 5 λεπτά. Αρα η ευθύνη είναι δική μου». Τέλος, για τον Κουκουλάκη είπε και τις διαμαρτυρίες «Μου αρέσει να ζω το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά στις προπονήσεις δεν κάνω τον διαιτητή. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Για παράδειγμα στην συζήτηση με τον διαιτητή, σε τέλεια αγγλικά, σεβαστήκαμε ο ένας τον άλλο. Απλά μου αρέσει να ζω το ματς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου: 

«Πρώτα από όλα να πω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ ωραία ομάδα. Μία από τις καλύτερες και μπορεί να παλέψει και να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό δίχως πρόβλημα. Έχει ποιοτικούς παίκτες και οργάνωση στο παιχνίδι της. μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται και θέλω να πω συγχαρητήρια για τον προπονητή τους. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι. με αρκετό φόβο. Και δεν ελέγξαμε καθόλου την μπάλα, χάναμε την μπάλα πολύ στο κέντρο και η ΑΕΚ είχε γρήγορη μετάβαση στο παιχνίδι της.

Μετά τα 15 λεπτά αποφύγαμε την εύκολη ανάπτυξη της ΑΕΚ και στις 2 ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ έγιναν από μεγάλες ομάδες στις οποίες ο Αραβίδης ξεγέλασε τους παίκτες μας. Με τύχη τελικά έμεινε το σκορ ως είχε και μετά κάναμε το δώρο και η ΑΕΚ έκανε το γκολ. Μετά η ΑΕΚ είχε το έλεγχο, αλλά είχαμε γκολ και ευκαιρία. Στο β’ η ΑΕΚ σκόραρε ένα γκολ δίχως άλλη ευκαιρία. Εμείς χάσαμε πέναλτι μετά από ωραία ενέργεια μας στην κόντρα. Όπως έγινε και στα τελευταία λεπτά με μεγάλη ευκαιρία.

Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ, η Ξάνθη αντιμετώπισε σήμερα την… Ξάνθη και το κέρδισε η ΑΕΚ. Δώσαμε δώρο στο γκολ, χάσαμε πέναλτι. Δύσκολο έτσι να αντιμετωπίσεις αυτές τις ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.