Θέλουν να μείνει ο “Τζάνε”

Να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Τζανετόπουλο αποφάσισαν στην ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις. Διαβάστε τι συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση κορυφής για τα μετεγγραφικά θέματα.

Συνάντηση αρκετών ωρών έγινε χθες με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ να αποφασίζουν τόσο για τις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας όσο και για τους παίκτες που πρόκειται να αποχωρήσουν. Ο Γκουστάβο Πογιέτ μάλιστα έχει ήδη στα χέρια του τις προτάσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μετά το άδοξο φινάλε στην υπόθεση Ενζόγκμπια, ενώ και ο ίδιος ο Ουρουγουανός προπονητής πραγματοποιεί επαφές με υποψήφιους στόχους της Ένωσης. Τις επόμενες μέρες αναμένεται μάλιστα να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τον παίκτη (ή τους παίκτες) που θα ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης. 

Σε ότι αφορά στους παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρήσουν, στην ΑΕΚ έχουν ήδη δεχθεί ανεπίσημο ενδιαφέρον και περιμένουν επίσημες προτάσεις για την απόκτηση των Κρισάντους και Άρθο. Όπως φαίνεται μάλιστα εξελίξεις αναμένονται γύρω στα μέσα του μήνα. Θεωρείται δεδομένο ότι αν αποχωρήσει ο Ισπανός στόπερ, ο Δικέφαλος θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ένα από τα θέματα που επίσης συζητήθηκε στη συνάντηση κορυφής ήταν το μέλλον του Άνταμ Τζανετόπουλου. Αυτό που αποφασίστηκε είναι να γίνει άμεσα, μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, συζήτηση με την πλευρά του παίκτη με σκοπό να προταθεί στον “Τζάνε” νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Με τον τρόπο αυτό θέλουν εμπράκτως να του δείξουν ότι επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα. Αυτό βέβαια είναι το ένα σκέλος της υπόθεσης, αφού το άλλο είναι να φανεί στην πράξη και το κατά πόσο τον υπολογίζει ο Πογιέτ, δίνοντάς του ευκαιρίες να αγωνιστεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.