Ανυπομονεί για το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Κομπανί

Ενθουσιασμένος με την προοπτική της κατάκτησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Βενσάν Κομπανί.

Ενθουσιασμένος με την προοπτική της κατάκτησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Βενσάν Κομπανί.
 
Οι «πολίτες» φιλοξενούν την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο το Σάββατο (7/4) και αν νικήσουν θα εξασφαλίσουν το τρόπαιο, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του αγγλικού πρωταθλήματος.
 
Η Σίτι επικράτησε της Εβερτον με 3-1 στο Γκούντισον Παρκ και θα επιστρέψει στο Μέρσισαϊντ μεσοβδόμαδα για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ.
 
«Εχουμε πάει απίστευτα καλά μέχρι τώρα. Εχουμε έναν ευρωπαϊκό αγώνα τεράστιας σημασίας στα μέσα της εβδομάδας και στη συνέχεια πρέπει να ασχοληθούμε με το ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα, αλλά η μέχρι τώρα πορεία μας είναι πολύ καλή», σχολίασε ο Βέλγος αμυντικός.
 
«Θα σήμαινε πολλά αυτός ο τίτλος για τους οπαδούς μας, αν τον κατακτούσαμε στο συγκεκριμένο ματς. Εχω ζήσει αρκετά πλέον στο Μάντσεστερ για να ξέρω τι σημαίνει αυτό για εκείνους. Θα είναι ένας αγώνας έντονος, αλλά αυτό δεν με πειράζει. Η Γιουνάιτεντ θα έχει επτά ημέρες για να προετοιμαστεί, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη δυναμική μας», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.