Πρίντεζης: Ξεκινάμε από το… μηδέν

Χαρούμενοι μεν, αλλά προσπαθώντας να μην παρασυρθούν δε οι παίκτες του Ολυμπιακού σκέφτονται μόνο το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Γιώργο Πρίντεζη να τονίζει πως θα μπουν στο παρκέ ξεκινώντας από το... μηδέν.

Χαρούμενοι μεν, αλλά προσπαθώντας να μην παρασυρθούν δε οι παίκτες του Ολυμπιακού σκέφτονται μόνο το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Γιώργο Πρίντεζη να τονίζει πως θα μπουν στο παρκέ ξεκινώντας από το… μηδέν.


«Το τέταρτο ματς θα αρχίσει από το 0-0 και αυτό σκέφτομαι ήδη», είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στο εκπληκτικό αποψινό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», επεσήμανε πως «παίξαμε φοβερή άμυνα, η Σιένα θα μπει για να κερδίζει μεθαύριο, που θα είναι ένα άλλο ματς. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα γιατί το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και ντέρμπι μέχρι το τέλος την Παρασκευή. Θα είμαστε όπως πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου».

Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν την πρόκριση όσο και το να διατηρήσουν τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους. «Μην γινόμαστε γραφικοί, ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ξεκίνησε η χρονιά, δεν μας πίστευε κανείς και μέσα στην πορεία μας πίστεψαν όλοι όλο και περισσότερο και τώρα φτάσαμε να κάνει sold οut ο κόσμος. Μακάρι να τον κρατήσουμε κοντά μας και να τελειώσουμε τον καλύτερο τρόπο και τη σειρά και τη χρονιά», εξήγησε.


Όσο για το πως έφτασαν μέχρι το φετινό 2-1 στα πλέι-ο της Ευρωλίγκα ο 27χρονος φόργουορντ δήλωσε πως «μας έχει γίνει μάθημα το περσινό. Δεν ήμουν στην ομάδα τότε, αλλά έχει γίνει μάθημα σε όλους. Είναι δύο παιχνίδια ξεχωριστά και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.