Και η Βασιλεία τρολάρει τον Κλοπ

Μετά την ήττα 3-0 της Λίβερπουλ από την Μπαρτσελόνα, αρκετοί θεωρούν πως για μια ακόμα χρονιά, οι “κόκκινοι” θα μείνουν χωρίς τίτλο.
Θωμάς Ναλμπάντης
03/05/2019 • 11:36
Ο Γιούργκεν Κλοπ
  • shares
Μετά την ήττα 3-0 της Λίβερπουλ από την Μπαρτσελόνα, αρκετοί θεωρούν πως για μια ακόμα χρονιά, οι “κόκκινοι” θα μείνουν χωρίς τίτλο. Σε αυτό το πλαίσιο, στο προσκήνιο επέστρεψε μια παλιότερη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είχε δηλώσει το 2015, όταν είχε καθίσει στον πάγκο των “κόκκινων”: “Δώστε μας λίγο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά όταν θα κάθομαι εδώ σε τέσσερα χρόνια, πιστεύω πως θα έχουμε τουλάχιστον έναν τίτλο. Διαφορετικά, θα πάω να δουλέψω στην Ελβετία”.

Τέσσερα χρόνια αργότερα και ο Κλοπ δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου και το τρολάρισμα έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο. Στο τρολάρισμα πήρε μέρος και η Βασιλεία, με επίσημο tweet στο οποίο αναφέρει πως δεν ενδιαφέρεται για τον Κλοπ, αν αυτός τελικά συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία. Χαρακτηριστικά, το tweet αναφέρει: “Είναι τιμή μας που ο κ. Κλοπ φαίνεται να ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία και που πολλοί από σας προτείνετε τη Βασιλεία ως επόμενη ομάδα του. Όμως είμαστε χαρούμενοι με τον τωρινό μας προπονητή”.

Το σχετικό tweet:
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον