Φουλάρει για τον Εβαντζελίστα

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τις επαφές με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Λούκας Εβαντζελίστα με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τις επαφές με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Λούκας Εβαντζελίστα με τη μορφή δανεισμού. Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο μέσο για ενάμισι χρόνο, όμως οι Ιταλοί φέρονται να τον παραχωρούν μόνο για έξι μήνες. Οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών συνεχίζονται, με τον Αντρέα Στραματσιόνι να προσπαθεί από την πλευρά του να πείσει τους ιθύνοντες της πρώην ομάδας του, πως ο παίκτης θα βγει ωφελημένος από μια τέτοια συμφωνία και πως ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό, θα του δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθεί. 

Οι «πράσινοι» φέρονται παράλληλα να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Σέρχιο Σάντσεθ, κατά το διάστημα της απουσίας του, λόγω τραυματισμού. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, για λογαριασμό των «πράσινων». 

Τέλος, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γιούρι Μαμούτε από τους «πράσινους». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 20χρονος παίκτης αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες από τη Γκρέμιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.