Μπουμσόνγκ: «Δυσάρεστα πράγματα στο ΟΑΚΑ»

Δεν μπορεί να καταλάβει τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «αιωνίων» την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Δεν μπορεί να καταλάβει τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «αιωνίων» την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως το καλύτερο ντέρμπι του κόσμου είναι αυτό της Σκωτίας, ανάμεσα στους Ρείντζερς και την Σέλτικ.

Αρχικά, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε στην σκωτσέζικη «Sun»: «Ήταν ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα που έχω δει στο ποδόσφαιρο. Αδυνατώ να το καταλάβω. Στην Ελλάδα δημιουργούνται πολλά επεισόδια με τους φιλάθλους και σε πολλά παιχνίδια απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων στα γήπεδα των αντιπάλων. Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Και συμπλήρωσε: «Παρά το ότι δεν υπήρχαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, τα επεισόδια έγιναν. Οι φίλαθλοι πάλεψαν με την αστυνομία και το παιχνίδι διακόπηκε, γιατί δεν ήταν ασφαλές για να παίξουμε. Πολλά πράγματα συνέβησαν και η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί έγιναν. Δεν είναι δυνατόν να εξηγήσουμε γιατί οι άνθρωποι συμπεριφέρθηκαν έτσι. Ήταν άσχημο να βλέπεις όσα γίνονταν. Την περασμένη σεζόν παίξαμε πέντε παιχνίδια με κλειστές θύρες εξαιτίας επεισοδίων και περίμενα την ίδια τιμωρία για όσα έγιναν».

Όσον αφορά στο ντέρμπι της Σκωτίας, ο Μπουμσόνγκ τόνισε: «Το ντέρμπι ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ είναι το καλύτερο του κόσμου. Δεν ξέρω να υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι στηρίζουν τις ομάδες, δεν υπάρχει βία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.