Στραματσόνι: «Να τελειώνουμε τις ευκαιρίες μας»

Μετά την αναμέτρηση στη Λεωφόρο οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Αντρέα Στραματσόνι να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να τελειώνει τις ευκαιρίες που έχει ενώ ο Γιάννης Πετράκης έκανε λόγο για πολύ καλή προσπάθεια των παικτών του.

Μετά την αναμέτρηση στη Λεωφόρο οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Αντρέα Στραματσόνι να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να τελειώνει τις ευκαιρίες που έχει ενώ ο Γιάννης Πετράκης έκανε λόγο για πολύ καλή προσπάθεια των παικτών του. 

Αναλυτικά:

Στραματσόνι: «Όταν έχεις πολλές ευκαιρίες καλό είναι να τις τελειώνεις. Αντί να κερδίσουμε άνετα, χάσαμε και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Όταν έχουμε τόσες φάσεις, πρέπει να παίρνουμε τα ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Γιάννενα για τη νίκη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να παίρνεις και τα μαθήματα.

Δεν έχω παράπονο από την απόδοση των παικτών μου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να τις τελειώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα».

Ο κύριος Τούντορ, είπε ότι θέλει Ολυμπιακό. Εσείς έχετε κάποια προτίμηση για αντίπαλο στην επόμενη φάση;

«Θέλουμε το Κύπελλο καθώς αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και όποιος αντίπαλος και αν έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε το ίδιο, αλλά για μένα θα πρέπει ο αντίπαλος να σκέφτεται ότι θα παίξει με εμάς».

Είδαμε μετά από καιρό τον Λουντ στην ενδεκάδα. Θα ενισχυθεί η ομάδα στο κέντρο ή θα αγωνιστούν οι παίκτες που ήδη υπάρχουν;

«Για να είμαστε ειλικρινείς η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες και νεαρούς. Θέλω να βοηθήσω τους νεαρούς να αναπτυχθούν και ο Λουντ είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, ενώ είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του».

Πετράκης: «Ξέραμε ότι η προσπάθεια μας είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση με επαναλαμβανόμενες νίκες, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας», τόνισε ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» και πρόσθεσε: «Η προσπάθεια των παιδιών ήταν σπουδαία. Για εμένα αυτό που έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό ήταν το δεκάλεπτο που ακολούθησε της αποβολής στο πρώτο παιχνίδι. Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην συνέχεια».

Ο Σταύρος Τσουκαλάς από την πλευρά του τόνισε: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Ξέραμε ότι οι πιθανότητες είναι με τον Παναθηναϊκό. Χάσαμε εκείνο το δεκάλεπτο την συγκέντρωση μας στο πρώτο παιχνίδι και δίκαια μας νίκησε ο Παναθηναϊκός. Ήρθε εδώ με πίστη και θέλω να κρατήσουμε την εμφάνιση. Έχουμε το ματς με την ΑΕΚ και θέλουμε μια νίκη για να μπούμε και πάλι σε καλό δρόμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.