Δοκιμή με Γκερέϊρο αντί Κάρλος

Τον Ρότζερ Γκερέϊρο αντί του Χοσέ Κάρλος δοκίμασε με την ομάδα των βασικών ο Νίκος Κωστένογλου. Επιμένει σε Σιαλμά ο τεχνικός της ΑΕΚ. Με 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Τον Ρότζερ Γκερέϊρο αντί του Χοσέ Κάρλος δοκίμασε με την ομάδα των βασικών ο Νίκος Κωστένογλου. Επιμένει σε Σιαλμά ο τεχνικός της ΑΕΚ. Με 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Βραζιλιάνος άσσος, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και στην αναμέτρηση της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης, μια εβδομάδα νωρίτερα, φαίνεται ότι βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα με τους Αγρινιώτες. Αυτό τουλάχιστον έδειξε κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονικά προπόνησης στα Σπάτα. Ο κ. Κωστένογλου επέλεξε τον Κωνσταντόπουλο στα δοκάρια, τον Γεωργέα δεξιά και τον Καράμπελα αριστερά, με τους Μανωλά και Κοντοέ στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση ο Μάκος με τον Καφέ και μπροστά τους ο Ρότζερ Γκερέϊρο. Όπως φαίνεται ,η συγκεκριμένη θέση αποτελεί ένα από τα δύο ερωτηματικά για τον τεχνικό του δικεφάλου, με τον Κάρλος να διεκδικεί επίσης την παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Δεξιά από τον Γκερέϊρο έπαιξε ο Σιαλμάς (για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τον επέλεξε αντί του Κλωναρίδη), αριστερά ο Λεονάρντο και στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος.

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είδαν σε βίντεο επιλεγμένες φάσεις από τους αγώνες του Παναιτωλικού με ΠΑΟΚ και Ξάνθη, με τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων” να τονίζει μεταξύ άλλων ότι δε θα πρέπει να αποπροσανατολιστούν οι παίκτες από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Επίσης ότι διαθέτει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Με 20 παίκτες στην αποστολή

Την Πέμπτη ο Γιάννης Κοντοές δεν προπονήθηκε αφού ταλαιπωρήθηκε άπό ίωση, αλλά τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Αναλυτικά η αποστολή της Ένωσης:
Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας

Απόντες είναι οι τιμωρημένοι Νίκος Καράμπελας και Φαμπιάν Βάργκας, ο τραυματίας Τραϊανός Δέλλας και οι νεαροί Εγγλέζου και Μπουγαϊδης.

“Μάτια” στις εξέδρες

Όπως έχει επίσημα ενημερώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι της Μπλάκμπερντ, της Τορίνο και της Μπριζ, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο ματς η γενική τιμή εισόδου θα είναι 10 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.