Στις 11 Απριλίου η εκδίκαση της Τσέλσι

Οι Λονδρέζοι έχουν τιμωρηθεί από τη FIFA με απαγόρευση μεταγραφών τις δύο προσεχείς περιόδους για παραβίαση κανονισμών σχετικά με την απόκτηση 19 ανήλικων ποδοσφαιριστών.
25/03/2019 • 21:00
Η έφεση της Τσέλσι εκδικάζεται στις 11 Απριλίου από τη FIFA
  • shares
H Τσέλσι έχει τιμωρηθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με απαγόρευση μεταγραφών το προσεχές καλοκαίρι και τον προσεχή χειμώνα, με τους Λονδρέζους να έχουν ασκήσει έφεση και την υπόθεση να εκδικάζεται στις 11 Απριλίου. Η FIFA κατηγορεί τους Λονδρέζους για παραβίαση των κανονισμών μεταγραφών ανήλικων ποδοσφαιριστών και πέραν της απαγόρευσης, έχει επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο ύψους 528.000 ευρώ. 


Εφόσον δεν εκδοθεί απόφαση μέχρι την εκκίνηση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τότε θεωρείται δεδομένο πως ο αγγλικός σύλλογος θα προσφύγει στο CAS ζητώντας την προσωρινή αναστολή της ποινής, προκειμένου να προχωρήσει σε μεταγραφές. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον