«Δεν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά ταραξίες»

Στους ταραξίες των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνα απέδωσε τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά την απολογία του.

Στους ταραξίες των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνα απέδωσε τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά την απολογία του. Το «τριφύλλι» υποστήριξε πως τα επεισόδια ξεκίνησαν από μια ομάδα εκατό αντιεξουσιαστών, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Επίσης, ο Παναθηναϊκός άφησε αιχμές κατά της Αστυνομίας και του Πάνου Μπιτσαξή.

Επίσης, από το στόχαστρο των «πράσινων» δεν ξέφυγε και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς και αυτό του Πολιτισμού, τα οποία ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των «πράσινων». Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, κ. Κάρμης τόνισε αρχικά: «Οσα έγιναν δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και με το παιχνίδι. Ολα έγιναν λόγω του μνημονίου και της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία. Είναι οι ίδιοι που πήγαιναν στο γήπεδο και θα μπορούσαν να είναι οπουδήποτε αλλού. Εκατό μπαχαλάκιδες δούλευαν τα ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ. Στη θέση του ονόματος Γρηγορόπουλου βάλτε το όνομα Μνημόνιο. Αυτά δεν τα έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Αυτά τα έκαναν μπαχαλάκηδες αναρχικοί».

Και συμπλήρωσε: «Η δίωξη αποτελεί πιστό αντίγραφο της έκθεσης της Αστυνομίας και δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε για όσα έγιναν πολύ πριν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου. Ο κ. Μπιτσαξής δήλωσε ότι θα τιμωρηθεί σκληρά ο Παναθηναϊκός». Επίσης, οι «πράσινοι» υποστήριξαν πως τον έλεγχο του γηπέδου είχε η αστυνομία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.