Ετοιμάζεται ο Νάτσο

Η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας από την ΠΑΕ Αρης, ξυπνά τον Νάτσο Γκαρσία από τον λήθαργο.

Η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας από την ΠΑΕ Αρης, ξυπνά τον Νάτσο Γκαρσία από τον λήθαργο. Ο Βολιβιανός πολύ σύντομα θα έχει και πάλι ενεργό δελτίο στην ομάδα και ως εκ τούτου δικαίωμα συμμετοχής στη Superleague.  Ο Γκαρσία αγωνίστηκε τελευταία χρονιά στον Άρη την περίοδο 2009-10, όταν είχε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στα πλέι οφ. Για τελευταία φορά, φόρεσε τη φανέλα των κίτρινων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο ο Αρης είχε κερδίσει με 3-2. Από τότε κύλησε πολύ νερό στ΄ αυλάκι.

Ο Νάτσο περιπλανήθηκε στη Κύπρο, γύρισε στη Βολιβία και εν τέλει επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει (τον Αρη), μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Ο Λατίνος μέσος συμπληρώνει φέτος, αισίως, 7 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας ενεργό συμβόλαιο μαζί της, όντας ο παλαιότερος παίκτης της. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να ξαναπροσφέρει αγωνιστικά, προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά στη προσπάθεια που γίνεται για είσοδο στη προνομιούχο πεντάδα του πρωταθλήματος. Το βέβαιο είναι πως δεν προλαβαίνει το ματς με τον Πανιώνιο, ωστόσο ο Μασάδο αρχίζει να τον παρακολουθεί πιο σοβαρά, ενόψει Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Γκαρσία συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα και την Πέμπτη, έχει πληροφορηθεί την εξέλιξη με την ενημερότητα και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή! 

Μαθητική κερκίδα το Σάββατο    

Πολλά μικρά παιδιά από διάφορα δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το Σάββατο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του συλλόγου. Τα παιδιά, μαζί με τους συνοδούς -καθηγητές τους, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Πανιώνιο από συγκεκριμένη κερκίδα που θα διατεθεί αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Ταυτόχρονα στόχος της Π.Α.Ε. Αρης είναι να συνεχιστούν οι επισκέψεις σε σχολεία, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με σκοπό ολοένα και περισσότεροι μαθητές να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.