Μπλατ: Δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο

Μια Μακάμπι ανέτοιμη για μια τόσο σημαντική «μάχη» διέκρινε απόψε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έκανε και μια ευχή για τον Πρωταθλητή Ευρώπης, αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι τους (σ.σ. Πέμπτη 22/3).

Μια Μακάμπι ανέτοιμη για μια τόσο σημαντική «μάχη» διέκρινε απόψε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έκανε και μια ευχή για τον Πρωταθλητή Ευρώπης, αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι τους (σ.σ. Πέμπτη 22/3). «Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να μη μπορεί να παίξει καλύτερα (γέλια). Το ένα θα επηρεάσει το άλλο», είπε.

Προσπαθώντας να ερμηνεύσει το τι συνέβη απόψε, τα πράγματα ήταν απλά για τον Αμερικανοϊσραιλινό κόουτς. «Δεν υπάρχουν πολλά να πεις έπειτα από τέτοια αναμέτρηση. Δεν εμφανιστήκαμε, να αγωνιστούμε. Ευτυχώς πρόκειται για σειρά και μία αναμέτρηση δεν καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0. Περιμένουμε την Πέμπτη (22/3), τόνισε ο Μπλατ. Η εξήγηση που έδωσε για την εμφάνιση της ομάδας του ήταν η εξής: «Δε συνηθίζεται να αρχίζει η σειρά έπειτα από ένα μήνα και να πατάμε παρκέ σαν να είμαστε σοκαρισμένοι. Έχει συμβεί και στο παρελθόν. Υπήρχε μεγάλη ταχύτητα, δυνατές μάχες, δεν το περιμέναμε. Μας εξέπληξε. Είχαμε ένα μήνα να συναντήσουμε ομάδα στο επίπεδο του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα, έκανε και μια σύγκριση με τον περσινό Ολυμπιακό, λέγοντας πως «δεν ηττήθηκαμε με 50 πόντους, όπως η Σιένα στον Ολυμπιακό πέρυσι. Θα μπορούσε να έχει συμβεί, αλλά δε σταματήσαμε να παλεύουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αποδώσαμε εξαιρετικά ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να το πει κανείς, αλλά παίξαμε με περισσότερο πάθος κι είναι μία καλή αρχή». Το μπάσκετ είναι αστείο παιχνίδι. Βλέπεις κάτι κι έπειτα από 20 ημέρες δεν το ξαναβλέπεις. Ποιος περίμενε να νικήσουν στο ΟΑΚΑ η Ούνικς Καζάν κι η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο; Ούτε εγώ, αλλά έγινε. Ο Παναθηναϊκός έχει τον απόλυτο σεβασμό μου. Περιμένουμε την Πέμπτη (22/3)».

Αναφερόμενος στα όσα είδε σήμερα, εξήγησε ότι «κάποια τεχνικά σημεία μπορώ να τα μοιραστώ, άλλα όχι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε παιδαριώδη λάθη. Ο Παναθηναϊκός σούταρε με lay up. Όταν δίνει ευκαιρίες σε μία ομάδα να σε πονέσει, θα το κάνει. Παίξαμε σε επίπεδο γυμνασίου στο πρώτο ημίχρονο. Δεν το αρνούμαστε. Δεν πήραμε καθόλου ριμπάουντ. Αυτά. Τα υπόλοιπα θα τα κρατήσω για εμένα».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.