Ο Σλούκας θέλει να γίνει Σπανούλης

Ο Κώστας Σλούκας κλήθηκε από τη Euroleague να αποκαλύψει ποιον παίκτη από τη διοργάνωση έχει ως πρότυπο και η απάντησή του ήταν... "Βασίλης Σπανούλης".

Ο Κώστας Σλούκας κλήθηκε από τη Euroleague να αποκαλύψει ποιον παίκτη από τη διοργάνωση έχει ως πρότυπο και η απάντησή του ήταν… “Βασίλης Σπανούλης”.

«Αν έπρεπε να διαλέξω έναν, θα διάλεγα τον Σπανούλη, επειδή τον έχω ζήσει για χρόνια και ήμασταν συμπαίκτες για χρόνια στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν μαζί όλη τη μέρα. Ξέρω πως σκέφτεται. Δουλεύει σκληρά. Είναι επαγγελματίας και φυσικά όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει στο παρκέ. Έχει κατακτήσει τίτλους της EuroLeague και έχει βρεθεί σε πολλά Final Four. 

Είναι πάντα ανταγωνιστικός. Είδα πώς δουλεύει και προσπαθώ να δουλέψω όπως αυτός και να κάνω μερικά από αυτά που κάνει στο παρκέ. Φυσικά είναι πιο ταλαντούχος από εμένα και έχει πετύχει περισσότερα από μένα, αλλά προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου σε κάθε αγώνα. Αυτή είναι και η δική του νοοτροπία, ότι θέλει να βελτιώνεται καθημερινά και προσπαθώ να κάνω το ίδιο κι εγώ. Ελπίζω να έχω μία καριέρα σαν την δική του» είπε ο Σλούκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.