Απαγόρευση μετεγγραφών στο «τριφύλλι»

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου φέρεται να έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό, πως του επιβλήθηκε απαγόρευση μετεγγραφών για μια περίοδο, λόγω των οικονομικών του προβλημάτων.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου φέρεται να έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό, πως του επιβλήθηκε απαγόρευση μετεγγραφών για μια περίοδο, λόγω των οικονομικών του προβλημάτων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν επισήμως από τη FIFA, για τη σχετική απόφαση, για την οποία μπορούν να ζητήσουν την αναίρεσή της, εφόσον πρώτα τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές. 

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα έχουν δικαίωμα απόκτησης Ελλήνων παικτών κάτω των 24 ετών ή αν θα μπορούν να προχωρήσουν στις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών, που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και το αν θα αλλάξει ο κανονισμός για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν και ποια στάση θα κρατήσει η ΕΠΟ στο συγκεκριμένο θέμα. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.