Κούτσι: «Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο» (vid)

Ο παίκτης του Πανιωνίου, Νιάζι Κούτσι μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, την υπόθεση παραμονή και για αρκετά ακόμα θέματα.

Ο παίκτης του Πανιωνίου, Νιάζι Κούτσι μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, την υπόθεση παραμονή και για αρκετά ακόμα θέματα.


Για τον αγώνα με τη Δόξα: “Ήταν μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΟΦΗ. Πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και όλες οι ομάδες χρειάζονται βαθμούς. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, άρα και αυτό με τη Δόξα. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος”.


Για την αμυντική τακτική της Δόξας: “Μπορεί να έχουν καλή άμυνα, όμως εγώ βλέπω ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Για μένα δεν μπορείς να πεις ότι έχει καλή άμυνα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.


Για το αν θα μείνει ο Πανιώνιος στην κατηγορία: “Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Ενδεχομένως πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαι σίγουρος ότι θα τον πετύχουμε”.


Για επικίνδυνο σημείο της Δόξας: “Για μένα είναι μια ομάδα συμπαγής, αμύνεται με πολλούς παίκτες. Είναι πιο δύσκολο να διασπάσεις την αμυντική τους γραμμή. Για την ομάδα μου είναι μια πρόκληση αυτό. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε αν θέλουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να μείνουμε στην κατηγορία”.


Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του στα τελευταία παιχνίδια: “Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Σε κάθε παιχνίδι που παίζω προσπαθώ για το καλύτερο. Κάποιες φορές σκοράρω, κάποιες άλλες όχι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Φυσικά, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να σκοράρω την Κυριακή, αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και να μείνουμε στην κατηγορία”.


Για τον αριθμό των γκολ που θα τον αφήσουν ικανοποιημένο: “Πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία, στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί. Αν είχα περισσότερη τύχη, ίσως να είχα πετύχει ήδη θα διπλάσια γκολ. Μερικές φορές ο τερματοφύλακας είναι σε καλύτερη μέρα από εμένα, κάποιες άλλες οι προσπάθειές μου δεν είναι αρκετές για να σκοράρω”.


Για την καθιέρωση στην Εθνική Φινλανδίας: “Φυσικά και είναι στόχος μου. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα. Βρέθηκα στην αποστολή μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια. Ήταν ωραίο συναίσθημα να βρίσκομαι ξανά εκεί και σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι εμφανίσεις μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω να άφησα ικανοποιημένο τον προπονητή μου και μελλοντικά να έχω ξανά την ευκαιρία μου”.


Για τον ρόλο του αδερφού του, Σέφκι Κούτσι: “Είναι πολύ σημαντικός. Μιλάμε καθημερινά και ανταλλάσσουμε απόψεις για το ποδόσφαιρο. Όπως είπες, έχει κάνει μεγάλη καριέρα, κυρίως στην Αγγλία και μου δίνει κάποιες συμβουλές για να βελτιώνω το παιχνίδι μου. Είναι πολύ σημαντικός στη ζωή μου”.


Για το μέλλον του: “Είμαι χαρούμενος στον Πανιώνιο. Μακάρι να πάρουμε κάποιες νίκες ακόμα στο μέλλον και τότε θα γίνουν όλα καλύτερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.