Κλοπ: "Σημαντική βελτίωση ο Κεϊτά"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολιάσε την πρόοδο του Ναμπί Κεϊτά τονίζοντας πως ο μέσος της Λίβερπουλ έχει πραγματοποιήσει σημαντική βελτίωση.
11/02/2019 • 13:55
Ο Ναμπί Κεϊτά.
  • shares
Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολιάσε την πρόοδο του Ναμπί Κεϊτά τονίζοντας πως ο μέσος της Λίβερπουλ έχει πραγματοποιήσει σημαντική βελτίωση. 

Αναλυτικά:

«Το προχθεσινό παιχνίδι ήταν ένα τεράστιο βήμα για τον Ναμπί. Σημαντικό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με τη Γουέστ Χαμ, αλλά κανείς δεν το κατάλαβε, γιατί δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό. Ο κόσμος μιλάει πολύ περισσότερο για τα αρνητικά πράγματα και γι’ αυτό σχολίασε το πρώτο του ημίχρονο με τη Γουέστ Χαμ, το οποίο δεν ήταν καλό. Αλλά όλα καλά με αυτό. Είναι φυσιολογικό», είπε ο Κλοπ.

«Θα δούμε και άλλα άσχημα ημίχρονα από τον Κεϊτά και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Συμβαίνει σε όλους», πρόσθεσε και κατέληξε: «Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Mπόρνμουθ και θα έρθουν και άλλα. Ακόμα προσαρμόζεται και θα πραγματοποιήσει και άλλες καλές εμφανίσεις. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την ομάδα. Μερικές φορές η προσαρμογή των παικτών παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά δεν πρέπει να χάνουν την υπομονή τους οι οπαδοί». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.