Αρχίζουν πάλι οι έρευνες

Αρης Γεωργίου
31/01/2019 • 11:03
Ο Εμιλιάνο Σάλα
  • shares
Το σκάφος που θα ερευνήσει τον βυθό στα ανοικτά της νήσου Γκέρνσεϊ για απομεινάρια του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα έφτασε στο σημείο.

Το FPV Morven ξεκίνησε την Τετάρτη από το Σαουθάμπτον και υπό την διεύθυνση του κυνηγού ναυαγίων Ντέιβιντ Μιρνς, θα ερευνήσει τον βυθό για το χαμένο αεροπλάνο, το οποίο χάθηκε πριν από μερικές μέρες, μαζί με τον Αργεντινό επιθετικό και τον κυβερνήτη Ντέιβιντ Άιμποτσον.

Οι έρευνες των αρχών είχαν αποβεί άκαρπες και είχαν σταματήσει, όμως μετά από διαδικτυακή καμπάνια επανεκκινούν με ιδιωτική χρηματοδότηση.

Χθες, καθίσματα που φέρονται να προέρχονται από το αεροσκάφος βρέθηκαν στην γαλλική ακτή Σιρτενβίλ και με βάση τα ευρήματα, καθορίστηκε η περιοχή τεσσάρων ναυτικών μιλίων στην οποία το FPV Morven θα πραγματοποιήσει τις έρευνές του.Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.