Τα στατιστικά του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Στο καθιερωμένο της αφιέρωμα για τις επικείμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, η διοίκηση της ομάδας παρουσιάζει τα στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων με την ΑΕΚ.

Στο καθιερωμένο της αφιέρωμα για τις επικείμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, η διοίκηση της ομάδας παρουσιάζει τα στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 19ης Αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και την παράδοση των αγώνων στην έδρα των Κιτρινόμαυρων.

#58 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής με γηπεδούχο την ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να πάρει επτά νίκες και εννέα ισοπαλίες, ενώ οι 42 τελείωσαν με νίκη των Κιτρινόμαυρων. #7 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα έχει στα εννιά τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ ανεξάρτητα έδρας ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα στα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς που αντιμετώπισε την ΑΕΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πήρε ισοπαλία (0-0) στις 16 Φεβρουαρίου 2013 και επικράτησε με 2-0 στις 29 Ιανουαρίου 2012 με τα γκολ των  Γεωργιάδη (16′) και Αθανασιάδη (66΄).

#Μεσολάβησε ένα ματς για τα Play Offs του πρωταθλήματος της σεζόν 2011-12 που χάλασε το σερί που είχε χτίσει ο Δικέφαλος, όπου ηττήθηκε με 2-0 στις 16 Μαΐου 2012. #Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς που ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ και έχει συνολικά πέντε γκολ εντός και εκτός έδρας κόντρα στους Κιτρινόμαυρους. #2 από τις εκτός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι με 2-0, ενώ υπάρχουν και δύο ακόμη με 2-1. Από μια εμφάνιση έχουν οι νίκες με σκορ 3-1, 1-0 και 4-3. #8 αγώνες χωρίς ήττα είναι το μεγαλύτερο σερί του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ και έγινε από τις 3 Ιουνίου 1981  μέχρι τις  29 Ιουνίου 1983 με οκτώ αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.