Ετοιμη για Γιάννινα η Δόξα Δράμας

Η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που πλέον οι Δραμινοί θέλουν τη νίκη περισσότερο για την ιστορία τους.

Η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που πλέον οι Δραμινοί θέλουν τη νίκη περισσότερο για την ιστορία τους. Η Δόξα έχει μείνει αρκετά πίσω αναφορικά με τις υπόλοιπες ομάδες και πλέον δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει την σωτηρία της, όμως δεν παύει να ελπίζει, αλλά και να πρέπει, σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, να μην δίνει δικαιώματα για… κακοήθειες.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν είχε πολύ χρόνο για να ετοιμάσει την ομάδα του και αμέσως τη Δευτέρα ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμμετέχουν οι: Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ψυχογιός, Σικαλιάς, Στεργιανός, Λεάντρο, Ρούτσης, Αμπουμπακάρι, Κατσικογιάννης, Αγτζίδης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Κάπελ, Αγγελούδης, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης, Κοβάσεβιτς και Τσιμπλίδης.

Για πρώτη φορά ο Ραφαήλ Τσιμπλίδης μπαίνει στην αποστολή, ενώ επανέρχονται οι Τριποτσέρης, Λεάντρο, Κατσικογιάννης και Αγγελούδης.

Οι απουσίες είναι αρκετές με τιμωρημένο τον Αραβίδη, τραυματίες τους Μπριλάκη, Λίμα, Γκαρακλίδη, Σοϊλέδη και Γελαδάρη. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βέρτζου στο παιχνίδι μιας και ακόμα νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.