Ο άνθρωπος Ραζβάν και το… «ελάττωμά» του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξή του σε συμπατριώτες του αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη «πληγή» του κατά το παρελθόν, σε οικονομικό επίπεδο ήταν τα ... ταξί και τα πρόστιμα.

Δεν είναι νέο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε από μικρή ηλικία μια ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο και τους αγωνιστικούς χώρους, κάτι σαν άτυπη κληρονομιά από τον πατέρα του Μιρτσέα, που εξελίχθηκε σ’ αυτήν του ποδοσφαιριστή, αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας και φτάνει μέχρι και το σήμερα, από τη θέση του προπονητή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, σε συνέντευξή του σε συμπατριώτες του αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη «πληγή» του κατά το παρελθόν, σε οικονομικό επίπεδο ήταν τα … ταξί και τα πρόστιμα. Πιο συγκεκριμένα, επειδή είχε πληθώρα ελεύθερου χρόνου, έκανε το ίδιο λάθος με πολύ κόσμο που συνεχίζει να το κάνει και σήμερα. Δηλαδή πίστευε πως θα προλάβει την τελευταία στιγμή να είναι παρών στην προπόνηση, με συνέπεια να τρέχει και ορισμένες, φορές να μην προλαβαίνει.

Για το λόγο αυτό πλήρωνε ταξί αντί για λεωφορείο ή … το καθιερωμένο πρόστιμο, έχοντας αφιχθεί έστω κι ένα λεπτό αργότερα από τον προκαθορισμένο χρόνο συγκέντρωσης. Συνήθειες πάντως, που χρόνια τώρα ανήκουν στο παρελθόν, έχοντας αλλάξει ρόλο πλέον και δείχνοντας το δρόμο και στους ποδοσφαιριστές του σε όλες τις ομάδες που έχει θητεύσει ως προπονητής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.