Ο Ζοτς γυρίζει σπίτι (video)

Η Φενέρ αν και τα χρειάστηκε, νίκησε για 4η φορά στη σαιζόν την Μπασκόνια, 95-89, 2η στα πλέι οφ και χρειάζεται μια νίκη για να προκριθεί στο final-4 του Βελιγραδίου.

Η Φενέρ αν και τα χρειάστηκε, νίκησε για 4η φορά στη σαιζόν την Μπασκόνια, 95-89, 2η στα πλέι οφ και χρειάζεται μια νίκη για να προκριθεί στο final-4 του Βελιγραδίου.

Οι Τούρκοι είχαν τον τρόπο να προηγούνται, αλλά οι Βάσκοι ήταν αποφασισμένοι να παλέψουν παρά την απουσία για ένα ακόμη παιχνίδι του Γκρέιντζερ. Η διαφορά πήγε στους 8 πόντους στην πρώτη περίοδο, στους 9 τη δεύτερη, αλλά η Μπασκόνια επέστρεφε συνεχώς. Στην τρίτη περίοδο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά η ψηλή πεντάδα του Ομπράντοβιτς στο τελευταίο 10λεπτο έκανε τη διαφορά. Η Φενέρ πάτησε γκάζι, ξέφυγε πάλι με 9 και πλέον δεν υπήρχε περιθώριο για άλλη επιστροφή, ιδίως από τη στιγμή που 2.30 λεπτά πριν το τέλος με τη διαφορά στους 4, 86-82, ο Βιλντόσα έκανε λάθος, ο Ουαναμέικερ έβαλε 3ποντο και τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Ο Σλούκας είχε 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ τους διψήφιους της Φενέρ οδήγησε ο Ουαναμέικερ με 19.

Από την άλλη πλευρά η Μπασκόνια βρήκε 6 διψήφιους με τον Τζάνινγκ να σκοράρει 17 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.