Αντετοκούνμπο: «Μπήκαμε στο γήπεδο με ενέργεια»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η ενέργεια που είχαν οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς στην αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς, ήταν το «κλειδί» για τη νίκη της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η ενέργεια που είχαν οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς στην αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς, ήταν το «κλειδί» για τη νίκη της ομάδας του. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη και τη μείωση σε 2-1 της σειράς από την πλευρά των «ελαφιών».

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Ήταν μεγάλη η νίκη. Καταλάβαμε πόσο σημαντικό είναι το ματς. Όλοι μπήκαν στο γήπεδο με ενέργεια, πήραμε τα ριμπάουντ, κάναμε σπουδαία δουλειά. Καταλάβαμε ότι χρειάζεται προσπάθεια για να νικήσουμε. Παίξαμε σκληρά, ειδικά στην άμυνα και όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε. Όλοι έπαιξαν σωστά. Δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω. Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ λίγο».

Στη συνέχεια, ο 23χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στον Μέικερ: «Κάναμε μία κουβέντα με τον Θον πριν περίπου δύο εβδομάδες, ήταν πεινασμένος κι έπρεπε να επαναφέρουμε αυτή τη νοοτροπία. Έβαλε καλάθια, μπλόκαρε και ελπίζουμε να το κάνει και στο τέταρτο ματς, τον χρειαζόμαστε όπως όλους μέσα στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.