“Περήφανοι …” (vds)

Τη λέξη περηφάνια χρησιμοποίησαν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα, τόσο ο Φουστέρ όσο και ο Μιραλάς, ενώ ο Ορμπάιθ μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας. Μώραλης: "Να πηγαίνουμε αισιόδοξα, αλλά όχι όμως με αλαζονεία".

Δείτε τι δήλωσαν στη Nova οι Κέβιν Μιραλλάς, Νταβίδ Φουστέρ, Πάμπλο Ορμπάιθ και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μώραλης αμέσως μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Ουκρανία.

Φουστέρ:
Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Ηταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και είναι σημαντικό εν όψει του επαναληπτικού να νικάς σε μία τέτοια δυνατή έδρα. Δούλεψε πολύ καλά η αμυντική λειτουργία της ομάδας και είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο που λειτούργησε η άμυνα μας σήμερα. Κάναμε λίγες ευκαιρίες, αλλά είναι σημαντικό για τον επαναληπτικό που σκοράραμε

Μιραλάς:
Παίξαμε με πολύ κουράγιο και όρεξη. Είμασταν λίγο τυχεροί ου δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ, αλλά νομίζω πως όταν παίζουμε με την περηφάνια που αισθανόμαστε όταν αγωνιζόμαστε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πετυχαίνουμε πράγματα σαν το σημερινό διπλό. Είμαστε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να γράψουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, αλλά είμαστε δεμένοι και ο κόουτς κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Σήμερα τελείωσε ο πρώτος γύρος και είμαστε με το ένα πόδι στα προημιτελικά και ελπίζουμε την άλλη βδομάδα να βάλουμε και το άλλο πόδι.

Ορμπάιθ:
Παίξαμε καλά, τα πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα και πήραμε αυτό που θέλαμε, να σκοράρουμε κάποιο γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Το μυστικό ήταν η ομαδικότητα. Ο ένας βοηθούσε τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Περιμέναμε ότι θα είχε δυσκολίες το παιχνίδι, αλλά αυτή είναι η στόφα της μεγάλης ομάδας να προσπερνάει τις δυσκολίες, κάτι που κάναμε και σήμερα.

Μώραλης:
Εχουμε ρόστερ με μεγάλο βάθος, ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν μεγάλο προπονητή. Είμαστε μία οικογένεια όπως έχουμε πει από τον Αύγουστο, όταν ξεκινήσαμε τις επίσημες υποχρεώσεις και δεν πιστεύω ότι μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από τον Ολυμπιακό, από όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, μέσα στο Κϋπελλο και κάνουμε καλά παιχνίδια, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας. Κάναμε καλά παιχνίδια εκτός στο Τσάμπιονς Λιγκ άσχετα αν πήραμε ή δεν πήραμε βαθμούς και συνεχίζουμε αυτή την πορεία. Όπως είπα και πριν το παιχνίδι, πρέπει να πηγαίνουμε αισιόδοξα, αλλά όχι όμως με αλαζονεία. Ετσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και στο Καραϊσκάκη. Δεν είναι εύκολος αγώνας, είναι καλή ομάδα η Μέταλιστ, αλλά πιστεύω ότι με τον κόσμο και την απόδοση που πιάνουμε στην έδρα μας, μπορούμε να περάσουμε μετά και το σημερινό 0-1 και να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.