Μπανγκόγκ μέσω … Νέας Σμύρνης

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 3-0 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Αλαφούζου και Pan Asia.

Την ώρα που υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Γιάννη Αλαφούζου με την Pan Asia και ενώ το μέλλον του Παναθηναϊκού – εξαιτίας των οφειλών – κρέμεται από μια …κλωστή, ο Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του κλείνουν τα αυτιά τους και κάνουν τη …δουλειά τους. Και μάλιστα καλά! Ακούγεται τόσο απλό, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο. 

Οι Πράσινοι ακούν ξανά υποσχέσεις από τη διοίκηση και ετοιμάζουν νέα αποχή … διαρκείας αν δεν πληρωθούν, πληροφορούνται για αφαίρεση βαθμών που έχουν κερδίσει μέσα στο γήπεδο( γιατί ο μεγαλομέτοχος δεν έχει πληρώσει τις οφειλές του), βλέπουν ένα συμπαίκτη τους (Αυλωνίτη) να αποχωρεί ξαφνικά λόγω της δύσκολης κατάστασης και άλλον έναν (Κουλιμπαλί) να μην θέλει να αγωνιστεί για τον ίδιο λόγο, διαβάζουν για συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με ασιατικό fund και μπαίνουν στο γήπεδο, σαν να μην συμβαίνει …τίποτα. 

Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη των παικτών του Τριφυλλιού και του προπονητή τους. Αφήνουν στην άκρη τα προβλήματα και αγωνίζονται με σεβασμό για τη φανέλα που φοράνε. Αυτό έκαναν και στη Νέα Σμύρνη. Έπαιξαν για το σύλλογο, τον κόσμο του και τους εαυτούς τους και …ξόρκισαν μια κακή παράδοση που κράταγε αρκετά χρόνια.

Αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών και η τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ, το “τρίποντο” κόντρα στον Πανιώνιο θα ήταν νίκη Ευρώπης. Όμως αυτά είναι τα δεδομένα και το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, απλά θυμίζει ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα, αν η κατάσταση ήταν …φυσιολογική. 

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πιο άνετη νίκη του στη Νέα Σμύρνη την τελευταία δεκαετία, γιατί οι παίκτες του ήταν σοβαροί, πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους. Οι Πράσινοι δεν έπιασαν το 100% της απόδοσης τους, ωστόσο έκαναν σωστά τη δουλειά τους στο γήπεδο, απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. 

Με ένα όμορφο γκολ και μια ασίστ, ο Λουτσιάνο …συστήθηκε ξανά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και έδειξε ότι σταδιακά βρίσκει τον καλό του εαυτό. Ο Βραζιλιάνος ήταν θετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε και αρκετά πειθαρχημένος στο παιχνίδι του, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του. Καλό ματς από τους κεντρικούς χαφ του Τριφυλλιού (Κάτσε, Τζανδάρη), αλλά και από τον ανεβασμένο Γιόχανσον.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.