Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ για τα γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ για τα γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Η πολυαναμενόμενη απόφαση προέκυψε τελικά το μεσημέρι της Τρίτης και εφόσον είναι αρνητική για τον «δικέφαλο του Βορρά», ισχύουν οι ποινές που επιβλήθηκαν πρωτόδικα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτές θυμίζουμε ότι είναι η αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο, μηδενισμός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που παίρνουν οι «κιτρινόμαυροι» με σκορ 3-0, αγώνες χωρίς θεατές και απαγόρευση εισόδου και χρηματικά πρόστιμα στους αγωνιστικούς χώρους σε Σαββίδη (3 χρόνια και 100.000 ευρώ) και Μίχελ (3 μήνες και 15.000 ευρώ).

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα χρειαστεί να γίνει γνωστό αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει κάποια καλύτερη απόφαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αν όχι, τότε ο τίτλος θα πάει οριστικά στην ΑΕΚ, η οποία ούτως ή άλλως είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ και στην επισημοποίηση από κάθε άποψη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η απόφαση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.