Νικηφόρο φινάλε για να ελπίζει

Ο ΑΟΞ κόντρα στην ΑΕΛ (29/4) θέλει να εκμεταλλευτεί εκ νέου –και για τελευταία φορά- την έδρα του, ώστε να μείνει στο κόλπο της πέμπτης θέσης.

Ο ΑΟΞ κόντρα στην ΑΕΛ (29/4) θέλει να εκμεταλλευτεί εκ νέου –και για τελευταία φορά- την έδρα του, ώστε να μείνει στο κόλπο της πέμπτης θέσης.

Ο ΑΟΞ κρατάει ένα πολύ καλό εντός έδρας σερί από τις 17 Δεκεμβρίου του 2017. Μέχρι και τον προηγούμενο αγώνα που έδωσε στα Πηγάδια, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έχει γνωρίσει ήττα, ενώ έχει σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις. Αυτά τα στοιχεία κάνουν τους Θρακιώτες να αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (29/4), ώστε να μείνουν στο κόλπο της πέμπτης θέσης στην τελική κατάταξη του πίνακα της Super League.

Συγκεκριμένα, αυτό το διάστημα η Ξάνθη έχει στην έδρα της πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε αγώνες πρωταθλήματος και μία νίκη σε παιχνίδι Κυπέλλου. Έχει νικήσει τον Πλατανιά με σκορ 3-2, τον Λεβαδειακό 2-1, τον Απόλλωνα 2-0, τον Παναιτωλικό 1-0 και τον ΠΑΣ Γιάννινα 3-0, αλλά και τη Λάρισα για το Κύπελλο με σκορ 2-0. Έχει έρθει ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-1 και με τον ΑΟΚ επίσης με σκορ 1-1. Συνολικά έχει πετύχει 15 τέρματα αυτό το διάστημα κι έχει δεχτεί 5. 

Τόσο το αήττητο, όσο και το συνεχές σκοράρισμα δίνουν αέρα στην Ξάνθη εν όψει της σημαντικής από βαθμολογικής άποψης αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Οι Θρακιώτες έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση στο σπίτι τους κι αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό ποντάρουν, λοιπόν, ώστε να κλείσουν νικηφόρα τα εντός έδρας παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν και να μπορούν να ελπίζουν σε ευρωπαϊκή έξοδο, που δίνει η κατάληψη της πέμπτης θέσης στην τελική κατάταξη. 

Η τελευταία ανάμετρηση της περιόδου μόνο εύκολη δεν είναι, βεβαίως, καθώς η Ξάνθη θα πάει στην έδρα του Παναθηναϊκού, όμως, το ζητούμενο για τους Θρακιώτες είναι να πάνε εκεί έχοντας ζωντανές τις ελπίδες τους. Κι αυτό μπορούν να το πετύχουν, μόνο αν νικήσουν εντός έδρας την ΑΕΛ.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι προπονήσεις για την ερχόμενη αναμέτρηση με τους «βυσσινί» ξεκίνησαν σήμερα (24/4), με τον προπονητή της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, να μην υπολογίζει τον τραυματία Χρήστο Λισγάρα, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει θεραπεία. Αντιθέτως, στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι και πάλι ο Πάμπλο Ντε Λούκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.